Čistá práce s Keraštukem

29.11.2017

Čas jsou peníze a je jedno, jestli jste kutil nebo specializovaná firma. Každý chce čistou práci odvádět co možná nejrychleji a nejpříjemněji.

Pokud se chystáte opravit omítky při rekonstrukci svého domku, a nebo máte jako firma podobné zakázky, doporučujeme podívat se pozorně na čistou práci s Keraštukem. Ušetří vám totiž obojí.  Při čisté práci s Keraštukem vás nebude nic zdržovat. Samotná příprava je jednoduchá a rychlá. Není potřeba znát různé poměry pro míchání, Keraštuk je tekutá omítková směs, připravená již od výrobce v ideální hustotě. Stačí ji pouze lehce promíchat a můžete se pustit do čisté práce, zvládne to opravdu každý.

Pokud jste stavební firma, oceníte to dvojnásob, při použití Keraštuku totiž odpadá pracovní síla, která se musí při použití běžných sypkých směsí starat o jejich rozmíchání. Čisté práci se tak může věnovat více pracovníků samostatně a zvládnout ji daleko rychleji. A to se rozhodně vyplatí.

Keraštuk je směs obsahující jemný křemičitý písek, vápno, hydraulické a organické pojivo, plavený kaolin a vodu. Směs je ideálně hustá, pastovité konzistence a velmi snadno se nanáší. Je určena jako omítka pro panelové povrchy a jako tenkovrstvá štuková omítka základních jádrových omítek. Před použitím stačí povrch napenetrovat, aby byla zajištěna dobrá přilnavost a pak už můžete rychle a pohodlně nanášet Keraštuk pomocí ocelového hladítka.

Čistá práce, rychlá finalizace

Po zavadnutí povrchu, které poznáme tak, že omítka na dotek nelepí, stěnu lehce vyhladíme polystyrenovým hladítkem. Péči a čistou práci věnujte i rohům, aby byly krásně hladké a rovné. Následně můžete nanést druhou, finální vrstvu Keraštuku, opět ocelovým hladítkem. Tato vrstva by měla být tenčí, v maximální tloušťce 2mm. Po zavadnutí zkontrolujeme pomocí světla případné nerovnosti, které opravíme tak, že povrch lehce navlhčíme rozprašovačem a rozetřeme do ztracena filcovým hladítkem. Jak vidíte, čistá práce s Keraštukem je rychlá a příjemná jak pro laiky, tak pro profesionály.

Novinky

Paleta Keraštuku za 5900,-

Pokud se právě chystáte na větší renovaci či přestavbu domu nebo bytu, určitě se vás bu-dou týkat i nové omítky. V tom případě hledáte vnitřní omítku, se kterou se bude rychle a příjemně pracovat.

Máme nový vizuál!

Rádi bychom se s Vámi podělili o novou kampaň k výrobku Keraštuk, kterou jsme připravili na toto jaro a kterou, jak věříme, ještě více nakopneme prodeje. Když je řeč o nakopnutí, parafráze mistrů bojových umění ve stavařském světě je i hlavním námětem našeho vizuálu.

Nahodili jsme nový web!

I náš web si zasloužil nahodit novou omítku. A tak vznikl nový čistý design včetně dalších vychytávek, jako je propracovaný e-shop, kde si přehledně můžete objednat veškerý náš dostupný materiál.

<

Přihlašte se k odběru novinek

>
Copyright © www.cistaprace.cz 2024