3 důvody proč štukovat

29.11.2017

1) Štuk ušetří čas i peníze

Pokud jste architekt či stavitel, jistě zohledňujete při práci ekonomické hledisko. Každou zakázku se tak snažíte zpracovat podle přání zákazníka, ve skvělé kvalitě, rychle a zároveň za rozumnou cenu. Pokud se jedná o omítky, výrazně vám v tom dokáže pomoci štuk, což je tenkovrstvá povrchová úprava na panelové povrchy a pro štukové omítky na základní jádrovou omítku.

2) Štuk vám zajistí úspory

Nejdražší položkou vždy byla, je a bude lidská práce. Štuk je směsí, která je přímo z výroby dodávána v kbelících v ideální hustotě. Nemusíte tak vyčlenit pracovníka, který bude směs míchat a připravovat pro ostatní. Můžete ho rovnou zapojit do práce. Štuk stačí jednoduše lehce promíchat a může se jít nanášet.

3) Čistá práce se štukem

Štuk se velmi dobře nanáší a díky ideální konzistenci skvěle drží. Nanášení se provádí klasickým způsobem pomocí ocelového hladítka. Výborný poměr spotřeby materiálu na plochu znamená, že na 1,5 mm vrstvu omítky na jednom metru čtverečním spotřebujete pouze 2 – 3 kg materiálu. Štuk je vhodný pro všechny druhy interiérů. Po zaschnutí je šedobílý a nevyžaduje žádnou dodatečnou povrchovou úpravu. Přetřít ho lze po důkladném vyzrání, tedy zhruba po měsíci.

Štuk zpracujete rychle a kvalitně. Úspora času bude jistě vidět při dodržování termínů zakázek. Vždy se hodí mít nějakou rezervu. To vše uspoří i nemalé finanční prostředky a navíc rozhodně nesníží kvalitu odvedené práce. Štukovová omítka je jasnou volbou pro pružné a rychlé stavitelství.

Novinky

Paleta Keraštuku za 5900,-

Pokud se právě chystáte na větší renovaci či přestavbu domu nebo bytu, určitě se vás bu-dou týkat i nové omítky. V tom případě hledáte vnitřní omítku, se kterou se bude rychle a příjemně pracovat.

Máme nový vizuál!

Rádi bychom se s Vámi podělili o novou kampaň k výrobku Keraštuk, kterou jsme připravili na toto jaro a kterou, jak věříme, ještě více nakopneme prodeje. Když je řeč o nakopnutí, parafráze mistrů bojových umění ve stavařském světě je i hlavním námětem našeho vizuálu.

Nahodili jsme nový web!

I náš web si zasloužil nahodit novou omítku. A tak vznikl nový čistý design včetně dalších vychytávek, jako je propracovaný e-shop, kde si přehledně můžete objednat veškerý náš dostupný materiál.

<

Přihlašte se k odběru novinek

>
Copyright © www.cistaprace.cz 2024